Geslaagde Afrikadag

Afrikadag-2015

Afgelopen zaterdag 14 maart was de eerste Afrikadag een feit. Met een ’s middags een afrikaanse markt en ’s avonds een benefietconcert. In het  MFC “het Mozaiek” in Leeuwarden. De dag stond in het teken van de start van het project cultuuruitwisseling Nederland-Senegal. Waarbij we in 2018 het koor uit Senegal naar Nederland willen halen.

’s Middags was e een Afrikaanse markt waarbij er allerlei handgemaakte Afrikaanse producten te koop waren zoals halssieraden, armbanden, tassen etc. Zo was de mogelijkheid om je haar te laten stylen en lekker Afrikaans te eten. Naast over de markt te lopen kon jong en oud ook mee doen aan dans en djembe workshops. Op Afrikaanse wijze was er spontaan een djembe optreden op de markt.

’s Avonds trad All for one uit Leeuwarden op tijdens het benefietconcert. Ze zorgde voor een opzwepende sfeer dat door het optreden van de djembegroep Kadung tot een volledige uiting kwam waarbij de hele zaal stond te dansen en te swingen.

Een Gezellige dag waarbij wij iedereen die langs is gekomen willen bedanken en alle vrijwillgers die de dag mogelijk hebben gemaakt. Waarbij en een speciale dank gaat naar de MFC “het Mozaiek” die hun zaal beschikbaar heeft gestelde en een gedeelde van de bar opbrengst heeft gedoneerd aan de stichting.

Wilt u nog meer foto’s zien en eventueel nabestellen dit kan via Henk ten Bhömer meer foto’s